Natuurverbinding

Workshops creatief verbinden

Deze 3 uur durende workshops herinneren er ons aan dat we allemaal creatieve wezens zijn. De meeste onder ons zijn het alleen vergeten.
Schenk jezelf deze ontspannende ervaring en voel het creatieve vuur opflakkeren.

Onder mijn zachte begeleiding gaan we schrijven met planten, botanisch printen op papier of je eigen wenskaartjes maken met natuurelementen.

Prijs: 55 - 75 euro (afhankelijk van het type workshop) per persoon, alle materiaal, drankjes en versnaperingen inbegrepen.
Deze workshops worden georganiseerd op aanvraag.


Kaartendeck natuurverbinding

"The human–nature relationship is failing, leading to human-induced climate change and biodiversity loss." Richardson et al, 2022

Het is dus belangrijk om de relatie tussen mens en natuur te herstellen! Niet alleen voor onszelf, maar voor de hele planeet.

Ik wil graag mijn steentje bijdragen dus zo fier als een pauw presenteer ik mijn eerste creatie: het kaartendeck natuurverbinding.

Een stille tool om je te helpen 

  • tot rust te komen
  • de natuur op een andere manier te ervaren
  • de diepte in te duiken

Een geduldige metgezel op je wandelingen in het bos of zelfs in je tuin.

Je kan deze kaarten bij mij kopen op 1 van de bosbaden of stuur me een mailtje.
Ze zijn verkrijgbaar in 3 talen: Nederlands (uitverkocht), Engels of Frans. De afbeeldingen zijn bij alle 3 hetzelfde.
Hun waarde is onbetaalbaar :-), maar ik vraag er 33 euro voor.

In deze blog kan je lezen hoe deze kaarten het licht zagen.

Wil je graag leren hoe je zelf botanische prints kan maken? Dat kan! Ik organiseer regelmatig workshops, contacteer me voor meer info daarover.


"Wat zijn ze mooi... een echt kunstwerk! En met een aantal oefeningen die ik nog niet kende, top gedaan!" Sigrid, bosbadgids
"What a treat! Ongelooflijk mooi op elk vlak. Ik voel het met al mijn zintuigen. Het is een kunstwerk om fier op te zijn. Ik vind niet de juiste woorden om het recht te doen, het is een juweeltje!" Kaat


Postkaartjes

Nadat ik bij het gebruik van mijn kaarten natuurverbinding drie keer de vraag kreeg "ooo zo mooi, zijn deze ook te koop als postkaart?" besloot ik dan maar een reeks te drukken :-).

Je kan een set 5 verschillende postkaarten kopen voor 13 euro bij mij of tijdens 1 van mijn evenementen. Ze zijn ook los verkrijgbaar voor 3 euro het stuk.