Leuke creatieve opdrachten om het nieuwe jaar te vieren.

01-01-2024

Het is cadeautjes tijd en in plaats van de wereld te vervuilen met nog meer spullen geef ik jullie liever een ervaring cadeau :-).

Ik vind het creatief dagboek een heerlijke manier om het gekwek in mijn hoofd de mond te snoeren, inzichten en zelfvertrouwen te krijgen, dus het is iets wat ik vaak doe. Ik merk dat als ik 's avonds in het uur voor ik ga slapen hiermee bezig ben, ik dan veel beter slaap.
Inspiratie voor opdrachten vind ik via het luisteren naar podcasten, lezen van boeken en het observeren van de wereld om me heen.

Graag deel ik de volgende opdrachten met jou die je kan verwerken in een mooi boekje aan de hand van collages, tekeningen, schilderingen of woorden:

  • Als je terugkijkt op 2023, welke sh*t heb je allemaal meegemaakt? Wat waren de moeilijkheden, de worstelingen? Kan je deze zien als de mest die door de aarde gecomposteerd wordt en voeding geeft aan prachtige bloemen die het komende jaar zullen groeien?
  • Teken jezelf als boom: wat voor boom is het? Wat is zijn kernwaarde? Welke voeding krijgen de wortels en welke vruchten draagt hij?
  • Als variant op de goede voornemens: "hoe wil ik me voelen in 2024?" En dan eventueel op een andere pagina: "wat moet ik daarvoor laten en wat moet ik daarvoor doen?"

Veel plezier en aarzel niet om me jouw creaties te tonen via whatsapp (0471526006) of mail nature@bentenmartens.be !